Димо Алексиев влиза в шоуто Като две капки вода. Звездата

...
Димо Алексиев влиза в шоуто Като две капки вода. Звездата
Коментари Харесай

Станаха ясни първите участници в новото издание на Като две капки вода

 Димо Алексиев влиза в шоуто " Като две капки вода ". Звездата от " Откраднат живот " получава покана персонално от Маги Халваджиян. Продуцентът на " Капките " е изумен от певческите умения на Димо. Алексиев изуми всички с представянето си в " Маскираният артист ". Скрит зад облика на " Рицаря “, никой от детективския панел не съумя да разкрие екранния лекар Генадиев.

Маги Халваджиян организира редица диалози с Алексиев. Димо е пъклен претрупан около фотосите на " Откраднат живот ". Актьорът е част и от няколко постановки в Народния спектакъл. Въпреки препълнения си график Алексиев дава зелена светлина за присъединяване в шоуто за фалшификати. Продуцентът на " Капките " не изневерява на себе си и още веднъж взема решение да вкара артист в предаването. Във всички сезони до момента, без последния, непроменяемо имаше актьор на сцената на шоуто. В най-различни облици се превъплъщаваха Станимир Гъмов, Деян Донков, Филип Аврамов, Башар Рахал, Калин Врачански и други.

Според Халваджиян в шоуто е значимо да има човек, които добре умее да имитира. Точно по тази причина залага постоянно на най-малко един артист на сезон. Друг съвсем сигурен участник в " Капките " е Дивна. Младата певица още веднъж изгря на сцената след присъединяване си в другото шоу на Халваджиян - " Маскираният артист ". Дегизирана като " Пилето ", Дивна още веднъж загатна за големия си певчески гений.

Засега младата изпълнителка не е удостоверила на 100 %, че ще взе участие. Но надали ще откри по-голямо поле за изява от най-гледаното шоу в България. Халваджиян обича да вкарва в " Капките " млада и надарена певица, каквато е Дивна. През предишните години в шоуто се подвизаваха Гери-Никол, Тита и Михаела Маринова. През този сезон на " Капките " форматът ще е друг. Известните участници ще бъдат седем, а не осем, написа " България Днес ". Последният в листата ще бъде инцидентен човек. " Всеки може да се запише ", сподели продуцентът на шоуто Маги Халваджиян, който разкри, че стартът на предаването ще бъде през март.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР