Димитровградчанка остана разочарована от таксиметровите услуги.В социалната мрежа Фейсбук, Теодора

...
Димитровградчанка остана разочарована от таксиметровите услуги.В социалната мрежа Фейсбук, Теодора
Коментари Харесай

Димитровградчанка чака такси в най-голямата жега, то така и не дойде

Димитровградчанка остана разочарована от таксиметровите услуги.

В обществената мрежа Facebook, Теодора Делчева изрази разочарованието си от таксиметровите услуги... или по-скоро от някои водачи на такси. Тя споделя, че й се наложило да употребява таксиметровите услуги в Димитровград и нормално била удовлетворена от техните услуги, само че не и в един парещ ден, когато била с малко дете и количка. Та решила тя да се възползва от лукса да се вози в жълт автомобил на тези цени, само че таксито по този начин й не пристигнало на адреса, а поръчката била записана. Няколко пъти направила опит да се свърже с диспечер, а в последна сметка се прибрала пешком.

" След няколко позвънявания до диспечер, се прибрах пешком, разочарована и учудена. Как желаеме да имаме, откакто не ни се работи?Защо имаме въобще такива услуги в Димитровград?! Нима работата им е да стоят по стоянките?! ", изрече възмушението си Делчева с изцяло съответни въпроси.

В мненията се заформи полемика, а Росица Митева удостоверява, че услугата " Такси " в Димитровград е доста занижена. " Услугата " ТАКСИ " в града е доста занижена. Неучтиви диспечерки, неучтиви водачи. Да не приказваме за " ЕКСТРАТА КЛИМАТИК " в жегите. Да не приказваме и за " АРОМАТИТЕ " в колата. ", написа тя.

Други консуматори поучават Теодора да не употребява услугите на въпросната компания, която не е изпълнила поръчката си и хвалят други компании, при които обслужването било на равнище.

Вижте цялата обява на Делчева:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР