Димитровград. За първи път върху паната на пл. Поезия“ в

...
Димитровград. За първи път върху паната на пл. Поезия“ в
Коментари Харесай

Хасково: В Димитровград ще бъде представена изложбата „В техните очи“ с портретна фотография на деца

Димитровград. За първи път върху паната на пл. „ Поезия “ в Димитровград ще бъдат показани фотографии на деца. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Изложбата със заглавие „ В техните очи “ е на Чавдар Димитров и демонстрира 18 фотографии на деца. Селекцията от осем черно-бели и 10 цветни пана показва другата детска емоционалност и контрастност на настроения при децата. Тяхната неподправеност е уловена от създателя във въздействащата експресивност на детските очи. Както споделя самия той, обича да снима деца поради смисъла, бъдещето и всичкото, което събират в себе си децата. Цветният и в същото време черно-бял детски свят основава чувство за комплектност на изложбата.
Детайлността на работата на фотографа го прави един от най-хубавите документални и портретни фотографи, пред обектива на който са заставали голям брой известни и известни персони, само че неговото майсторство се разкрива в работата с хора, които не са привикнали да театралничат пред обектива. В портфолиото му има няколко участия в изложения и доста споделени фотографии в обществените мрежи.
Черно-бялата снимка е считана за най-въздействащата и арт-изразност при фотосите. Палитрата от настроения, която изпъква през неналичието на цветовете разкрива способността на фотографа да вижда света през фотоапарата. Изложбата е част от платформата „ Димитровград ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР