Димитровград. На пресконференция кметът на Димитровград Иво Димов и председателят

...
Димитровград. На пресконференция кметът на Димитровград Иво Димов и председателят
Коментари Харесай

Хасково: Новият Бизнес каталог на Община Димитровград за 2019 г. бе представен на пресконференция

Димитровград. На конференция кметът на Димитровград Иво Димов и ръководителят на УС на " Тракия Тех " Георги Стоев показаха новият Бизнес азбучник на Общината за 2019 година Това оповестиха от пресцентъра на Община Димитровград . Изданието е в електронен формат на български и британски език и показва Димитровград като една от най-бързо разрастващите се капиталови местоположения в България. В него има потребна информация за бизнес климата, локалната стопанска система, работната мощ, разноските за труд и пазара на парцели. В Димитровград към този момент вложиха няколко мултинационални компании. На представянето през днешния ден водещия икономист Георги Стоев предвижда все по възходящ интерес към града от високотехнологични производства в идващите няколко години.
Кметът на Димитровград Иво Димов съобщи, че актуалната стъпка като част от стратегическото партньорство на общината с " Тракия Тех " ще дадат на града профил на развиване му за идващите десетилетия.
Бизнес каталога ще бъде публикуван и на книжен притежател на британски език в тираж от 750 бр., които ще бъдат предопределен за прилагане от вложители с интерес към насърчаване на бизнес в страната.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР