Димитрина Манджукова от Смолян, която бе намерена мъртва в Гребния

...
Димитрина Манджукова от Смолян, която бе намерена мъртва в Гребния
Коментари Харесай

ОТРИХА ТРУП НА МЛАДО МОМИЧЕ В ГРЕБНИИЯ КАНАЛ В ПЛОВДИВ! Ясна е вече и самоличността!

Димитрина Манджукова от Смолян, която бе открита мъртва в Гребния канал в Пловдив, е претърпяла трагичен случай.

28-годишната жена е била при приятеля си в Пловдив. Около 3 часа през нощта му е споделила, че отива да се разноски и излязла. На Гребния канал се е подхлъзнала и паднала във водата. Правила е опити да излезе и да се избави, само че за жалост не е съумяла.

Димитрина е имала душевен сривове и проблеми с нервите. Пиела е хапчета. Според нашите източници не е имала проблеми с приятеля си. Няма изясненост за какво мъжът не е станал и не е тръгнал след нея, когато тя е излязла през нощта.

Категорично няма данни за принуждение или за външна интервенция. Случилото се е безразсъден инцидиент, споделиха още нашите източници. Както БЛИЦ заяви тялото на младата жена бе намерено през вчерашния ден от чиновници на общинска защита безжизнено в гребания канал в Пловдив.

Тя е била строителен инженер. След като приключила УАСГ в София тя почнала работа в столицата, само че след това се преместила в родния Смолян, а по-късно пристигнала под тепетата. Това описа пред "Марица " Мария Манджукова, която е братовчедка с татко й.

Димитрина е родена на 8 декември 1991 година Родителите й се развели до момента в който била дребна. Завършила Математическата гимназия в Смолян с цялостно отличие.

"Освен това беше доста добър човек, не е фамилна, не знам какво се е случило ", сподели вуйна й Мария Манджукова. И съгласно приятелите й, Димитрина била доста кротка, усмихната и деликатна с хората.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР