Димитър, задържаният за убийството на 24-годишната Златена в столичния хотел

...
Димитър, задържаният за убийството на 24-годишната Златена в столичния хотел
Коментари Харесай

Ето го убиеца на Златена


Димитър, арестуваният за убийството на 24-годишната Златена в столичния хотел "Рила ", е бил хероино подвластен и преди към 7-8 години е бил в комуна, гласи информация от източник на trafficnews.bg. Дали поради дрогата, или личностни особености, от край време той е бил доста нападателен. Наскоро жена му, от която има две деца, го е напуснала от къщата в Брестник, където живеели.

 Димитър, арестуваният за убийството на 24-годишната Златена в столичния хотел

Според съседи, младата майка се оплаквала от систематичен тормоз и душене. Близки хора до фамилията описват, че мъжът се опитал да възпламени къщата си в пловдивското село, залял я с нафта, само че комшия го спрял да драсне клечката. Преди време е имал позволение за оръжие и пушка, само че тя му е отнета откакто е хванат с метадон.

Към този миг Димитър работи в погребално бюро. Не е ясно от какъв брой време е имал отношение със Златена, нито какво е довело до ескалация на напрежението и гибелта на момичето. По всичко проличава обаче, че 24-годишното момиче му се е доверявало, а последната седмица е прекарало компактно в неговата компания.

Припомняме, че Димитър умъртви брутално 24-годишната Златена в столичния хотел "Рила ". Стана ясно, че двамата се познавали от преди нощта на убийството.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР