Димитър Янакиев и смесената двойка Мария Мицова и Алекс Влаар

...
Димитър Янакиев и смесената двойка Мария Мицова и Алекс Влаар
Коментари Харесай

Янакиев и смесената ни двойка преодоляха квалификациите в Холандия

Димитър Янакиев и смесената двойка Мария Мицова и Алекс Влаар преодоляха квалификациите и се класираха за главната скица на интернационалния шампионат по бадминтон от сериите Супер 100 в Алмере (Холандия) с награден фонд 75 хиляди $.

Янакиев изигра страховит мач и победи Сенг Зое Йон от Малайзия със 17:21, 21:13, 21:14 за 44 минути. Българинът почива в първия кръг на главната скица и се класира непосредствено за втория.

На смесени двойки Мицова и Влаар надвиха над германците Хауке Гралман и Анабела Йегер с 16:21, 21:12, 21:16 за 41 минути. В първия кръг на главната скица българите ще играят против представителите на Франция Бастиан Керсауди и Анне Тран.

Водачки в схемата на двойки дами са европейските шампионки Габриела Стоева и Стефани Стоева. В първия кръг на следващия ден българките излизат против Николета Буковицки и Даниела Гонда (Унгария).

При дамите Мария Мицова стартира с мач против първата сложена Миа Бличфелд (Дания).

Димитър Янакиев и Алекс Влаар ще играят на двойки мъже, а първите им противници са Васанта Кумар Раганатха и Ашит Сурия (Индия). Срещата е последна в програмата на втория ден на шампионата на следващия ден и евентуално ще приключи след среднощ българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР