Димитър Цонев младши, който носи името на известния си татко

...
Димитър Цонев младши, който носи името на известния си татко
Коментари Харесай

Велика Радост! Приказна Сватба В Семейството На Митко Цонев! Горчиво, Вижте Снимки На Влюбените Гълъбчета!

Димитър Цонев младши, който носи името на известния си баща не бил толкоз вманиачен като сестра си. Не бил подобен щур купонджия като нея.

Внукът на Коста Цонев избрал друго занятие, а не медийния отрасъл. Младежът приключил интернационалните стопански връзки в софийския УНСС с отличие и незабавно си намерил работа в интернационална компания. Която се занимавала с маркетингови изследвания.

Баща му доста се гордеел с наследника си тъй като бързо израсна в службата си. На всичко от горната страна бил огромен хубавец и постоянно го бъркали с Григор Димитров и артиста Ивайло Захариев поради поразителната си аналогия с тях, предават от retro.bg.

След като срещнал актуалната си половинка Митко си сменил визията с цел да не се нервира гаджето му когато поради екзалтирани последователки, които непрестанно го преследвали. Пожелал анонимност. Мразел да бъде заглеждан и заговарян.



Братът на Деси Цонева към този момент няколко години върви с гаджето си. Затова решил да направи решителна стъпка в живота си да стане фамилен човек.

По осанка младия мъж повече приличал на майка си. Но по темперамент бил като татко си и имал неговите ползи и влечения.

По една нещастна случайност баща му си отиде от този свят навръх рождения му ден. Тогава нещастието беляза персоналния празник на наследника му. Който разгласява в обществената мрежа изказване, с което показа скръбта си и тази на семейството си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР