Димитър Ташев се маха от листата на Продължаваме промяна“ в

...
Димитър Ташев се маха от листата на Продължаваме промяна“ в
Коментари Харесай

Третият в листата на ПП в Бургас напусна, била узурпирана от Бачийски и хората му

Димитър Ташев се маха от листата на „ Продължаваме смяна “ в Бургас за идния избор. Това разгласи самият той във фейсбук. Ташев беше трети в листата.

По думите му вярвал в полезностите и концепциите на Политическа партия, само че било невероятно да бъде част от листата в Бургас, тъй като тя била узурпирана от Константин Бачийски и хората му.

„ Тя е изцяло узурпирана от съдружен сътрудник с големи персонални упоритости. А упоритостите на един човек не могат и не би трябвало да бъдат по-големи от концепцията за смяна в България. Затова няма да вземам участие в идните изключителни парламентарни избори като претендент за депутат “, показва още Ташев.

„ Вярвам, че една идея постоянно би трябвало да е по-голяма от обособените персони. А идеята на „ Продължаваме промяната “ е цялостното премахване на откритото корупционно многогодишно статукво. Няма място за политически егоцентризъм в по този начин значимите идни национални избори. Промяната в никакъв случай не е лесна за реализиране, само че постоянно е допустима. Ваш, Димитър Ташев “, приключва той.

По непотвърдена информация той е влезнал в спор с лидера на листата Константин Бачийски.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР