Димитър Спасов от Варна, който наскоро празнува 104-тия си рождения

...
Димитър Спасов от Варна, който наскоро празнува 104-тия си рождения
Коментари Харесай

104- годишен варненец пие всичко, без хапчета

Димитър Спасов от Варна, който неотдавна чества 104-тия си рождения ден, живее без хранителен режим и яде и пие всичко. Лекарства обаче не е взимал в никакъв случай, а единствено един път е стъпвал в болница за интервенция от херния.

Той е деец от Втората международна война. „ Обичам всички хора, обичам да съм ухилен “, показа той философията си за дългоденствие в изявление за Радио Варна.

„ Прабаба ми по линия на майка ми е живяла 102 години. Аз съм на 104. Обичам всички хора, обичам да се усмихвам. Ако някой ми се скара, споделям му недей, по-добре се усмихни. Врагове в никакъв случай не съм имал, тъй като аз обичам хората, сподели той.

Ветеран съм от войната, от двете етапи. Първо в Сърбия - първата фаза, а по-късно се върнахме през Алпите. Не съм убивал хора, аз съм артилерист. Раняван съм “, описа още дядо Димитър.

„ Всичко, което ми се сервира - хапвам и пия. Вино, ракия, до момента в който бях млад - много по този начин..., само че не съм се напивал. Сега си пия по една чаша. Имам две деца - момче и момиче, отпътуваха си.

Дъщеря ми ми остави две близначки, а сина ми двама близнаци. Имам и правнучки “, споделя още столетникът.

Той е безапелационен, че съвет за дългоденствие никой не може да ни даде.

Една интервенция от херния са ми правили. Кръвно нямам. Не пия медикаменти, в този момент взимам единствено за сърдечна непълнота. И бастун не употребявам, ходя още “, споделя 104-годишният деец, който не се плаши от нищо, тъй като човек има единствено един живот.

Прочети още: https://www.actualno.com/curious/104-godishen-varnenec-jade-i-pie-vsichko-osven-hapcheta-news_1429210.html
© Actualno.com
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР