Димитър Спасов – Митко Каратиста, собственик на скандалната охранителна фирма

...
Димитър Спасов – Митко Каратиста, собственик на скандалната охранителна фирма
Коментари Харесай

МЕГАСКАНДАЛ! Бизнесмен: Бойко Рашков и Спецов взеха тлъст подкуп, за да закрият фирмата ми!

Димитър Спасов – Митко Каратиста, притежател на скандалната охранителна компания „ Делта гард “, упрекна в корупция служебния вътрешен министър Бойко Рашков единствено ден, откакто от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че е стартирана процедура по отнемането на лиценза на компанията.

В изявление пред уеб страницата „ Бунт “ Митко Каратиста разгласи, че до него са достигнали клюки, че Бойко Рашков е прибрал пари, с цел да се разправи с „ Делта гард “, само че че това е комплицирана процедура, която лишава години и е отвън компетенцията на силовия министър.

„ С тези дейности Бойко Рашков удостоверява слуховете за стихотворец ангажимент против сериозна сума да ни вземе лиценза и виждам, че се е забързал, само че ще би трябвало да се въоръжи с самообладание. Предизборният фойерверк бързо ще угасне “, твърди Димитър Спасов. Според думите му, аргументите за пускане на процедурата по лишаване на лиценза на „ Делта гард “ са безпочвени и се основавали на спекулации и жълти вести.

Митко Каратиста упрекна и шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов в напън, съгласно думите му имало опити да саботират активността на „ Делта гард “.

„ Правят ни непрекъснати проверки, привикват наши клиенти в полицията за заплашване да не работят с нас. Осъзнавам, че Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите са същинските мутри в тази страна. Редовите реализатори в техните поръчки не ги разясня. Гарантирам ви, че след време ще има комисии, които ще преглеждат репресивния метод на Рашков и Спецов освен против нас, само че и против стотици компании, попаднали под техния пресечен огън “, закани се Митко Каратиста.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР