Димитър Софиев Димитров, известен с прякора Бяса, обвинен в измама

...
Димитър Софиев Димитров, известен с прякора Бяса, обвинен в измама
Коментари Харесай

Удариха мафията на телефонните измами! Още един от бандата на Сивко зад решетките

Димитър Софиев Димитров, прочут с прякора Бяса, упрекнат в машинация на 80-годишен дъртак от Бургас, към този момент е с непрекъсната мярка " задържане под стража ". Тя бе наложена през днешния ден от Районен съд - Бургас. Бяса е съизвършител на известния лъжец Димитър Атанасов - Сивко, който бе арестуван в края на август, а предходната седмица Окръжен съд Бургас удостовери непрекъснатият му арест Сивко, Бяса и Стоян Стоянов се проверяват за това, че 24 април в Бургас в съучастничество са заблудили възръстен бургазлия и съумели да вземат от него 3900 лева, оповестява "Флагман ".

Дядото повярвал, че че внукът му е в интензивно поделение с рисковата диагноза свински грип и с цел да се оправи би трябвало да му бъде сложена ваксина за 12 хил.лв. Той съумял да събере една трета от желаната сума.

Както Сивко, по този начин и Бяса отхвърли пред съда да има нещо общо с измамата. Адвокатът на Димитров - Стоян Петров през днешния ден пледира за по-лека мярка за неотклонение.

Според прокурора упрекнатият в ало машинация би трябвало да остане зад решетките, защото може да се укрие, да извърши закононарушение или да окаже напън върху очевидци по делото. Магистратите решиха, че съответната мярка е "задържане под стража ".

От незаконното трио с най-дебело досие е Сивко. Той е рецидивист и предходните му осъждания са свързани главно с измами. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР