Димитър Щилиянов е на 20 години от град Сливен. През

...
Димитър Щилиянов е на 20 години от град Сливен. През
Коментари Харесай

Клуба на мениджъра към Пловдивския университет с концерт в подкрепа на младо момче

Димитър Щилиянов е на 20 години от град Сливен. През май 2018-та е диагностициран със Сарком на Юинг, който е засегнал гръдната кост. Момчето минава интервенции, редица химио и имунотерапии и при започване на тази година реализира ремисия.
Щастието, обаче, не продължава дълго... През юли ракът се завръща, този път в гръбначния дирек, и се развива бързо. И този пъкъл за Димитър стартира изначало. Благодарение на съответната реакция на лекарите в Пловдив, Митко е нормализиран, постепенно стартира още веднъж да мечтае и да се усмихва. Отново благодарение на лекуващия доктор в Пловдив, откриват клиника във Виена-Австрия, където дават обещание новаторско лекуване с доста добра прогноза. Средствата за лекуването, обаче, са непостижими за фамилията.
По този мотив „ Клуба на мениджъра “ провежда благотворителен концерт, който ще се състои на 01.12.2019г. от 18:00 часа в Дом на културата  " Борис Христов " в Пловдив. Билетите са на цена 10 лв., като могат да бъдат закупени на място или като позвъните на телефон: 0885138121.
„ Обещаваме да бъде забавно, в програмата ще се включат доста надарени студенти, положителни хора и ансамбли. Ще се радваме да бъдете с нас и заедно  да подкрепим една идея,която си заслужава! Нека върнем фантазиите на Димитър и фамилията му! “, пишат от „ Клуба на мениджъра “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР