Димитър Рачков за първи път говори за повторната си раздяла

...
Димитър Рачков за първи път говори за повторната си раздяла
Коментари Харесай

Рачков обяви:Мария е свободна

Димитър Рачков за първи път приказва за повторната си разлъка с Мария Игнатова. Пред Слави Трифонов той бе безапелационен, че не е виждал русокоската от една година и сега тя е свободна. Hotnews.bg напомня, че Рачков и Игнатова се разделиха за сефте през 2017 година, като през лятото комикът даже пусна особено известие за разлъката, само че единствено от свое име. След едногодишна разлъка една от най-обсъжданите двойки у нас реши да даде втори късмет на връзките си.

Уви, възкръсналата им обич не просъществува дълго и те още веднъж прекъснаха връзките си. Втората раздяла накара феновете да заподозрат, че събирането е било само с рекламна цел за последния сезон на „ Господари на ефира”, където и двамата бяха водещи.

Рачков към момента жали за предаването и не е благополучен, че то се излъчва единствено в интернет, разкри още водещият пред Трифонов. Двамата на смешка оплакаха и битието си на ергени. „ Когато ти се ожениш, и аз ще го направя”, зарече се Трифонов. „ Аз имам късмет, само че ти –не”, отвърна комикът.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР