Димитър Рачков взе на подбив естрадната прима Лили Иванова. Певецът

...
Димитър Рачков взе на подбив естрадната прима Лили Иванова. Певецът
Коментари Харесай

Рачков взе на подбив Лили Иванова: Тя е няколко хилядолетия!

Димитър Рачков взе на майтап естрадната прима Лили Иванова. Певецът си устройва крепък бъзик с нея, научи HotArena.

Комикът не спря да се майтапи няколко часа на гърба на примата на родната сцена, освен това не другаде, а в личното си шоу.

Пред препълнената зала 1 на НДК, бургазлията не спря да ръси бисери за певицата. Майтапите на Рачков бяха истински и маркови, като даже Вежди Рашидов, който бе на първия ред, се скъса от смях.

„ Вие сте пристигнали тук поради Лили Иванова. Ама нея я няма. Динозаврите от дълго време изчезнаха ”, стартира с шегите по адрес на Лили Рачков.
Комикът реши да включи и публиката в майтапите и го попита дали съгласно него имат родствена връзка с певицата.

„ Дали съм й внук? Не, тя е на няколко хилядолетия! Няма по какъв начин да сме една кръв. Лили е родственик на Тутанкамон ”, съобщи Рачков, който не спря да се смее на личната си смешка съвсем минута.

Водещият на „ Маскираният артист ” постоянно се бъзика с примата. Причината за това не е ясна, само че се приказва, че са във война, защото Лили по никакъв начин не харесвала да се майтапят с нея.

И даже му говорила за това, само че Рачков не стопира да го прави, написа " България през днешния ден ".

Преди по-малко от месец, в Стара Загора, господарят на ефира още веднъж се заяде с именитата прима по време на театър. Тогава той бе поканил и близкия си другар Милко Калайджиев като посетител на сцената.

Мустакът на републиката се появи на сцената... руса перука, черна рокля и на високи токчета, кокетен съвсем като Лили Иванова. Доскоро Слави Трифонов се закачаше с певицата най-вече, само че в този момент Рачков решително върви по негови път.

„ Не му прави чест да изкарва пари на неин тил. Лили е с съсловия пред него ”, възмущаваха се фенове на шоуто.

Освен да подиграва Лили, Рачков показа и любопитна история пред публиката.

Веднъж след присъединяване в провинцията, решил да отиде на дискотека. Собственика на нощния клуб толкоз се зарадвал като го видял, че го настанил във ВИП сепаре, персонално го поздравил и даже помолил да оповестят на гостите, че той също е посетител в клуба.

„ Не бях в въодушевление, само че индивидът бе толкоз въодушевен, по тази причина му разреших. Тъкмо се настаних и слушам диджея да споделя:
„ Тази вечер при нас е един доста огромен и доста обичан от цяла България артист. Моля вашите овации за... Краси Радков ”.

Направо станах и си потеглих. Чувствах се извънредно. Шефът на заведението ме попита дали нещо не е наред. Казах му, че ми се спи и би трябвало да потеглям ”, споделя за занимателната преживелица Рачков.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР