Димитър Рачков стигна дъното в халтурата. В ефира на телевизията

...
Димитър Рачков стигна дъното в халтурата. В ефира на телевизията
Коментари Харесай

Рачков клекна пред Слави, плувнал в пот го моли за работа

Димитър Рачков стигна дъното в халтурата. В ефира на малкия екран на Слави Трифонов и едноименното му предаване в "7/8 ТВ " артистът се появи като медиатор на досегашния си шеф Магърдич Халваджиян, с цел да измоли Дългия за работа там. От седмици се приказва, че предаването "Господари на ефира " се мести още веднъж в ефир точно в канала на Трифонов. Но вместо покана хумористично-публицистичното предаване да се разположи в "Левски-Г ", където се обитават студията на "7/8 ТВ ", Слави получи покана от Рачков да взе участие в комедийното му шоу в "Арена Армеец " на 25 юни дружно с бенда си. Трифонов не се поколеба и незабавно склони, освен това без пари, както самичък се изрази.



Вир вода Рачков се впусна в мемоари за крепкото си другарство с учиндолеца, а когато призна, че е пратен като пратеник, страхливо попита гологлавия водещ: "Ама нали ни съдеше? ", като визираше дългогодишната правосъдна сага сред Трифонов и Халваджиян.

"Вече не го осъждам ", разгласи за облекчение на Рачков водещият. Трифонов и арменският продуцент се намираха в 8-годишна правосъдна мъка. През 2018 година шоуменът осъди "Господари на ефира " за 13 000 лева поради нарушени авторски права. "Повече няма да ги осъждам, да вършат, каквото щат ", повтори кукувецът.

Иначе бургаският актьор-медиатор разкри още, че през 2004 година по едно и също време му предложили и Магърдич Халваджиян, и Слави Трифонов да работи за тях, само че тогава отказал на Дългия, тъй като като че ли го офертирали да играе за "Реал Мадрид ", а не за тим от "Б " група. "Знаеш ли, в този момент скърбя, в действителност, тъй като ти си толкоз мил човек... ", добави бургазлията, плувнал в личен сос пред Слави. Въпреки че предаването е на запис, по остаряла традиция на Трифонов, никой от екипа не е поискал да изреже фрагментите с вадичките по лицето на Рачков или да го тушира със наложителната за екрана пудра, написа lupa.bg.



Окончателното закопаване на томахавките пристигна с реализирането на скайп връзка с Халваджиян след къс анонс от Краси Радков. "Героите идват и си отиват, пич, само че легендите са безконечни ", сподели Магърдич, а Радков по сюжет попита: "А, бе, вие двамата, 'що не вземете да се съберете? ". А Рачков не пропусна да добави сервилното си държание с фиктивен на място анекдот: "Знаеш ли, Слави, каква е разликата сред вас двамата? Ти тук имаш бенд, прелестен, а ние имаме единствено полустаята на Маги ".

Рачков и Дългия не пропуснаха да се пошегуват на гърба на новото шоу на Би Ти Ви "Шоуто на Николаос Цитиридис ", като Трифонов сподели, че името на полугръцкия водещ му звучало като "чикиридис цикатридинис " с намек към известна марка мас против хемороиди.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР