Димитър Рачков ще стане баща през есента, написа клюки.бг. Официалната

...
Димитър Рачков ще стане баща през есента, написа клюки.бг. Официалната
Коментари Харесай

Димитър Рачков пак става татко!

Димитър Рачков ще стане татко през есента, написа злословия.бг.

Официалната половинка на комика – сексбомбата Анита Димитрова, е бременна от него. Според личните самопризнания на русокоската пред нейни приятелки, тя е в третия месец на бременността си.

Това значи, че Анита е заченала през ноември, когато стартира втория локдаун в страната.

Красавицата е научила радостната новина малко преди Коледа. Заедно с Рачков, двамата приели като красиво предсказание хубавата вест. Разбрали се да запазят в загадка щастливото идно събитие колкото се може по-дълго.

И до момента в който суеверния Митко съблюдава обета за безмълвие, Анита към този момент се е похвалила на няколко свои приятелки, че й следва да бъде майка. Полът на бъдещото бебе към момента не е прочут.

Пред есента стана ясно, че двойката към този момент живее на фамилни начала в първокласна къща в „ Панчарево” със личен басейн, и дори е сгодена.

Тогава хубавицата посочила на приятелките си с горделивост бижуто – хубав златен пръстен с дребен елмаз, който коства над 15 000 лв.. Не е ясно по кое време ще бъде сватбата, само че е допустимо да предхожда появяването на бебето и да е в околните месеци.

Любовта на комика и някогашната плеймейтка се развива много скоростно. Двамата са дружно към този момент година и половина. Рачков се е срещнал с русокоската през есента на 2019 година, по време на фотоси за новата ария на братя Аргирови – „ Ние”.

Във видеото към парчето участваха плеада родни звезди, измежду които, Рафи, Иво Аръков и самият Рачков. В същото видео като статистка се снимала и Анита Димитрова, която съумяла да притегли интереса на шоумена.

Дни по-късно двамата излезли на първа среща, а оттогава са неразделни. Анита беше и в публиката на „ Като две капки вода” предходната година, когато Рачков беше водещ, и поддържаше половинката си, видяха тогава всемирски хроникьори.

„ Откакто е с нея, Митко разцъфна. Пак е радостен и жизнеспособен, цялостен с сила. Анита се оказа идеалната жена за него”, радват се приятелите му. Именно хубавицата го окуражила да направи „ Забраненото шоу на Рачков”, което към този момент имаше няколко сполучливи издания пред претъпкани зали в цялата страна.

Димитър Рачков към този момент има наследник, който е младеж. Момчето носи името на татко си и е от връзката на артиста със сценаристката Христина Апостолова, която сега е половинка на Евтим Милошев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР