Димитър Рачков от много години иска да има още едно

...
Димитър Рачков от много години иска да има още едно
Коментари Харесай

Рачков е сломен! Анита няма да ражда от него


Димитър Рачков от доста години желае да има още едно дете, само че все не му се получава. Първо Мария Игнатова отхвърляше, а в този момент същото е напът да стори и Анита Димитрова.

Младата русокоска искаше да роди от Рачков досега, в който не изиска да стане актриса. Тя е решена да се запише в НАТФИЗ и да стартира да гради актьорска кариера, сходно на своя обичан.

Затова по всяка възможност за момента Анита ще отсрочи забременяването от Рачков, което ще е голям удар за него. Бургазлията неотдавна навърши 50 година и няма никакво време за губене, в случай че желае да се поздрави с още една рожба.

Припомняме, че комикът има един наследник от актуалната брачна половинка на продуцента Евтим Милошев. Мечтата му обаче е да си има и дъщеричка.

Според слуховете Рачков убеждавал Анита да изчака с актьорството целеустремено, с цел да я забремени и на процедура да я принуди да имат дете. Тя обаче била с тежък темперамент и като си поставяла нещо за цел, го преследвала.

Така да вземем за пример русокоската значително години преследваше концепцията да има богат и прочут мъж и я реализира. Затова взе участие и в няколко видеоклипа на „ Пайнер ”, където се срещна с Рачков. Преди това пък се включи в борбата за Мис Плеймейт, единствено и единствено някой да я забележи, само че тогава завоюва Нора Недкова.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР