Димитър Рачков още не може да прежали разлъката си с

...
Димитър Рачков още не може да прежали разлъката си с
Коментари Харесай

Димитър Рачков още не е прежалил Мария

Димитър Рачков още не може да прежали разлъката си с Мария Игнатова , с която ту се разделяха, ту се събираха, преди дефинитивно да сложат завършек на връзката си, видя HotArena.

Водещият на „ Като две капки вода ” на два пъти загатна в ефир за някогашната си обичана по време на последния лайф на шоуто.

Разбира се, под формата на смешка, и въпреки да разсмя всички, дори и Васил Василев –Зуека, с който дружно водят шоуто, провокира и много въпросителни.

Все отново Рачков и Мария Игнатова са разграничени към този момент от много време. Блондинката, която беше и негова колежка в предаванията на продуцентите Маги и Джуди Халваджиян, сякаш е загърбила историята, само че не и бургазлията. В края на януари той загатна Мария и в предаването на Слави Трифонов, а преди дни загатна за нея и в „ Като две капки вода ”.

Случи при оповестяването на Маги Джанаварова като оперната Прима Монсерат Кабайе. Димитър Рачков с късия вид на името й, прочут в целия свят, само че Зуека го прекъсна: „ Не, Мария се споделя ”. „ Мария? Много ми е познато това име ”, зачуди се Рачков, като потискаше смеха си. „ Откъде? ”, попита Зуека, усмихнат. Целият екип на шоуто изригна в смях. „ Ще стартира... Мария де Монсерат Вивиана Консепсион Кабайе и Фолк ”, разгласи Рачков.

И повторно се случи да произнесе името Мария довечера, при което още веднъж насочи всички към асоциация с някогашната му обичана. Повод бе желанието на мъж от фамилиите, определени като виртуална аудитория на шоуто, да поздрави брачната половинка си. Само, че като стана ясно, че се споделя Мария, Рачков се отхвърли: „ Е, Зуека да каже! ”. Пак всички се засмяха, а Зуека отвърна: „ Ти, ти! ”. „ Добре! Специално поздравяваме Мария... Коя? ”, попита Рачков, което бе необичайно, защото до преди този момент демонстрираше, че помни всички семейства на фамилиите, с които разискват представянията на участниците в шоуто. Още повече, че някои са изписали семействата си на табели, които стоят пред тях, до момента в който гледат предаването от домовете си и контактуват онлайн с водещите. „ А, Василева! Да, бе! Щях да поздравя една друга Мария, само че крещя: „ Хайде! ”. Специални поздрави за Мария Василева от София… ”, съобщи Рачков, при което Зуека го поправи, че са от Бургас. И това бе авансово ясно. „ Бургас... Аз се чудех за какво изпаднах в бургазъм, а то ти си била от Бургас ”, пошегува се отново Рачков.

В „ Като две капки вода ” водещият самичък се „ заигра ” с името Мария, до момента в който в края на януари, когато гостуваше в „ Шоуто на Слави ”, изборът не беше негов. „ Какво прави Мария? ”, попита го тогава Слави. „ Не съм я виждал ”, отвърна внезапно Рачков, само че водещият продължи: „ Откога? ”. „ Има-няма една година ”, продължи артистът и удостовери, че е свободна. И след това добави: „ Нося си едно тефтерче. Искам да забележим да не се дублираме, тъй като и ти си ерген, и ти шляпаш по всички страни ”. След къс скеч с тефтерчето, Рачков предложения две видни хубавици в студиото, с цел да изиграят още един за край. Двамата поспориха за двете хубавици, с което развеселиха публиката, написа Уикенд.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР