Димитър Рачков определено случи и на жена, и на тъща

...
Димитър Рачков определено случи и на жена, и на тъща
Коментари Харесай

Бъдещата тъща на Рачков - по-млада и по-секси от него

Димитър Рачков несъмнено случи и на жена, и на тъща с актуалната си връзка. Дребният комедиант си взе 21-годишна жена, което провокира злоба и любопитни мнения измежду огромна част от сътрудниците му. Бургазлията не крие, че живее със силиконовата плеймейтка Анита Димитрова. Красавицата явно поставя доста грижи за външния си тип, само че несъмнено има и положителни гени, написа burgas24.bg.

" Късметлия е Рачков. Не всеки има такава млада и красива тъща. Да се чудиш дали майката, или дъщерята е по-хубава ", цъкат с език от обкръжението на водещия.

Анита Димитрова се прочу с присъединяване си в еротичния конкурс " Мис Плеймейт " през 2017 година. Тя е от Хасково и произлиза от заможно семейство. 21-годишната русокоска и комикът имат връзка още от февруари, само че едвам на 19 юли, на рождения ден на стилистката Кремена Халваджиян, Рачков се престраши да я показа като дамата до себе си.

47-годишният артист към този момент се е срещнал със фамилията на обичаната си, само че родителите на Анита не гледали с положително око на 26-годишната им възрастова разлика. Майката и бащата на Анита са с няколко години по-млади от възможния си предстоящ шурей. Преди дни Анита разгласява фотография на майка си в Инстаграм, с която ѝ честити рождения ден.
 Бъдещата тъща на Рачков - по-млада и по-секси от него (СНИМКА)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР