Димитър Рачков и Мария Игнатова все така будят любопитство с

...
Димитър Рачков и Мария Игнатова все така будят любопитство с
Коментари Харесай

Рачков и Игнатова изненадващо се събраха, но само виртуално

 Димитър Рачков и Мария Игнатова все по този начин будят любознание с деянията си, даже и когато към този момент не са нито екранна, нито любовна двойка.

Ето, че неотдавна двамата още веднъж се събраха, въпреки и виртуално, с цел да отпразнуват дружно рождения ден на " Господари на ефира ". И Рачков, и Мария пуснаха специфични постове в профилите си в обществената мрежа, в които нямаше по какъв начин да се избегнат взаимно.

Двамата участват освен на общите фрагменти, снимани през годините за предаването, само че и на клипчетата, тъй че да бъдат разграничени в това се оказа невероятно. Затова и по едно и също време честитиха празника на " Господарите ".

" Сигурен съм, че един ден още веднъж ще бъдете на ефирен екран! ", безапелационен бе в обществените мрежи Рачков, който неотдавна " Забраненото шоу на Рачков " в ефира на Нова тв.

На собствен ред Мария написа на британски " По-нужни сте отвсякога ". На 31 март 2003 година беше излъчен първият епизод на занимателното шоу, което остана 15 години в ефир, след което се трансферира в онлайн пространството, където е в последните 3 години, само че напълно не с подобен триумф, както когато се излъчваше в тв ефира, написа Шоу блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР