Димитър Рачков и Мария Игнатова са отново двойка. Това потвърдиха

...
Димитър Рачков и Мария Игнатова са отново двойка. Това потвърдиха
Коментари Харесай

Мария Игнатова е готова да се изправи пред най-големия си страх заради Рачков

Димитър Рачков и Мария Игнатова са още веднъж двойка. Това потвърдиха пред в. „ ШОУ “ хора от обкръжението на обичаните водещи на „ Господари на ефира “.

Кратката разлъка се отразила отрезвително и на двамата. Разбрали, че по-добър сътрудник няма да срещнат и решили още веднъж да заживеят под един покрив.

Мария и Рачков станаха двойка през 2008 година около работата им при клана Халваджиян. Оттогава медиите живо се вълнуват от връзката им. През годините постоянно плъзваха клюки, че двамата водещи се разделят.Всичко при тях вървеше без спънки допреди година, когато русокоската си събра багажа от къщата им в Панчарево и заживя при майка си.

Появиха се хиляди спекулации довели до раздялата им. Носеше се твърдоглав слух, че Мария е залитнала по цирковия акробат Енчо Керязов. Много постоянно Игнатова бе засичана в компанията му, а за връзките им удостоверили нейни близки другари.

Явно обаче, всичко се е оказало просто флирт или мимолетна връзка, защото няколко месеца по-късно Игнатова е още веднъж в обятията на Рачков.

Решили да си дадат още един късмет и поради децата им — Виктор и Димитър, които имат от предходни връзки.

Малчуганите отраснали дружно и се приемали за кръвни братя. Още повече че Мария и Рачков не правили разлика сред децата и се грижели по този начин, все едно са техни общи.

Преди да заживеят отново под един покрив обаче, двамата седнали на дълъг и мъчителен диалог. Казали си всички неизречени неща през годините и всеки декларирал какво не му харесва в отношението на другия. Мария изрично декларирала, че не може да се помири с мъчителната ревнивост на мъжа си, която я задушава. Той пък от своя страна упорствал за същинско семейство и най-сетне да загърби за малко кариерата си и да му роди правоприемник.

Мария обаче изпитвала боязън от раждане. Тази уплаха се появила около първата й бременност, когато се разболяла и трябвало да приема антибиотици. Когато детето проплакало много по-рано от избраната дата, било признато по неотложност в болница, а самата Мария също беряла душа, прикована към леглото. Двамата лежали в разнообразни клиники и на някогашния й мъж се налагало да снове сред двете места. После Игнатова изпаднала в тежка следродилна меланхолия, която не могла да преодолее година по-късно и което било повода с Петко Димитров да се разделят.

Феновете на Рачков се надяват със завръщането на Игнатова той да се успокои и да се вземе в ръце, защото след раздялата им качи фрапантно килограмите. „ Той го изживява доста зле, проличава по външния му тип, който е тотално безстопанствен “, пишат в обществените мрежи загрижени фенове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР