Димитър Рачков и Мария Игнатова са отново двойка, а кратката

...
Димитър Рачков и Мария Игнатова са отново двойка, а кратката
Коментари Харесай

Мария и Рачков си извадили кирливите ризи преди да се съберат: Тя мразела задушаващата му ревнсот, а той – че не му ражда дете!

Димитър Рачков и Мария Игнатова са още веднъж двойка, а късата разлъка се отразила отрезвително и на двамата, разбра HotArena.

Разбрали, че по-добър сътрудник няма да срещнат и решили още веднъж да заживеят под един покрив.

Двамата започнаха връзка през 2008 година около работата си при клана Халваджиян. През годините много пъти се говореше, че Димитър и Мария се разделят, само че единствено слухът,  че тя има връзка с цирковия актьор Енчо Керязов, остана доказан от нейни близки, писа „ Шоу “.

След късия флирт и мимолетна връзка с него, за който Игнатова продължава да отхвърля, тя още веднъж е с Рачков, което също бе доказано от нейни доближени. Решили да си дадат късмет и поради децата им от предните им връзки, защото отраснали дружно и били привикнали един с различен.

Преди още веднъж да заживеят под един покрив, двамата седнали на дълъг и мъчителен диалог. Казали си всички неизречени неща през годините и всеки декларирал какво не му харесва в отношението на другия. Мария изрично декларирала, че не може да се помири с мъчителната му ревнивост, която я задушава. Той пък от своя страна упорствал за същинско семейство – да оставят малко кариерата на назад във времето, с цел да си създадат общ правоприемник.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР