Димитър Рачков е ударил Лили Иванова в земята със завишените

...
Димитър Рачков е ударил Лили Иванова в земята със завишените
Коментари Харесай

Рачков удари Лили!

Димитър Рачков е блъснал Лили Иванова в земята със повишените цени на билетите за моноспектакъла си „ Забраненото шоу на Рачков “, който ще играе за пръв път на огромна сцена в НДК този април, разбра HotArena.

Справка на „ Ретро “ демонстрира, че най-скъпите пропуски за мероприятието се тъгуват на цени от 100 и 80 лв.. В билетната мрежа могат да бъдат открити и малко по-евтини разновидности – по 60, 50 и 40 лв. за численост.

За съпоставяне самата Лили Иванова, която от години поддържа най-високи цени на билетите за концертните си изяви в българския шоубизнес, разпродаде трите си следващи концерта в зала 1 на НДК през миналата 2018 година на двойно по ниски цени.

Въпреки че за театралния маратон на примата пропуските се харчеха като топъл самун и единствено най-упоритите съумяха да се уредят с места, даже на черно билетите не стигаха сумите, на които Рачков се е оценил. Колегите му са възмутени от алчността му.

Ние играем против билети за 7-8 лв., а той желае 80 на глава за час и половина халтура. Що за безочливост?! “, вайкат се те. От изявата си той ще мушне в джоба към 50 бона. Ще вземе и пари от спонсори на плана.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР