Димитър Рачков е поискал да се построи път до махала

...
Димитър Рачков е поискал да се построи път до махала
Коментари Харесай

Само в Hotnews.bg! Димитър Рачков строи път вдън горите тилилейски

Димитър Рачков е изискал да се построи път до махала Кожлювци в Еленския Балкан, където неотдавна си купил земя, разбра единствено Hotnews.bg. Актьорът отправил настояването си по време на публично разискване на бюджета на община Елена. Господарят на ефира се аргументирал, че сега достъпът до махалата, която няма нито един непрекъснат гражданин, е доста сложен.

Става дума за 700 метра от по-голямото село Буйновци до Кожлювци, които са на трошляк, прецизираха за Hotnews.bg локални поданици. Рачков си е купил земя в махаличката, която оживява най-вече в събота и неделя, когато хората от Търново, Елена и другите градове в близост се прибират по родните си домове.

Въпреки че една къща в Кожлювци коства сред 25 и 30 хиляди, Рачков е предпочел да купи единствено земя и самичък да построи вила. Hotnews.bg напомня, че той има огромна къща край Твърдица, където обичаше да върви на лов. Явно мястото стана прекомерно известно и в този момент артистът ще се скри вдън горите тилилейски, с цел да не бъде притесняван от любопитни.

фотография:фейсбук димитър рачков
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР