Димитър Рачков е обявил пред продуцентите си, че смята да

...
Димитър Рачков е обявил пред продуцентите си, че смята да
Коментари Харесай

Рачков взе важно решение, ще го виждаме все по-рядко по телевизията

 Димитър Рачков е оповестил пред продуцентите си, че счита да понижи присъединяване си в продукциите им и да ги сведе единствено до една - " Като две капки вода ", с цел да акцентира на изявите си в театъра и гастролите си из страната, написа " Пик ". Рачков е бил първи вид за водещ на новото шоу, което Магърдич и Джуди Халваджиян гласят за наесен.

На този стадий се счита, че арменците ще наследят ефира на Слави Трифонов по Би Ти Ви, а той ще реалокира екипа си в друга телевизия, в която ще продължи да има предаване, само че ролята на водещ ще бъде поверена на Краси Радков. 

Подобен вид обаче твърдо не устройвал Рачков. Той пресметнал, че в случай че би трябвало всяка вечер да се появява в ефир, няма по какъв начин да продължи и изявите в личното си шоу, което народът се " избива " да гледа, а билети няма с месеци напред.

След отхвърли на Рачков, Халваджиян са прибегнали до аварийния вид - Ненчо Балабанов, който не е толкоз зает като сътрудника си и с ненаситност е приел да заеме мястото.  

" Със сигурност Рачков няма да има нищо общо с новото шоу. Театърът доста му липсва и той желае да акцентира на него ", споделят осведомени с проектите на комика. Наскоро той се включи към паметната режисура на Александър Морфов " Хъшове 300 ", въпреки и с дребна роля - на румънски сервитьор, само че бил удовлетворен, че играе на сцена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР