Димитър Рачков е направил доста изгодна сделка, закупувайки парцел в

...
Димитър Рачков е направил доста изгодна сделка, закупувайки парцел в
Коментари Харесай

Удар! Рачков с имот в Еленския балкан за 8 бона

Димитър Рачков е направил много преференциална договорка, закупувайки имот в дребното селце Кожлювци в Еленския балкан, дочу HotArena.

Къщите в региона коствали много преференциално – към 20 000 лева, само че артистът предпочел да си купи земя за 8000 лева и самичък да си построи вила по неговия усет. Митко, който е прочут с ловното си занимание възнамерявал да се включи към локалната ловна дружинка, известна с трофеите си от мечки, глигани и сърни.
Бургазлията считал да вдигне 2-етажно имение като това, което преди 6 години построи в сливенското градче Твърдица. Там артистът построи дворец върху унаследен терен от неговата баба. При всяка опция претрупаният с работа комедиант бягал от шума и натоварения си график в провинцията. Къщата била опасана с няколко камери за видеонаблюдение, а за насажденията в двора му се грижел човек от Твърдица.

„ Направил съм си една къщурка и там се усещам изолиран. И си открих занимание, отдушник – лова. И не поради убиването, аз вървя единствено за глигани, колкото поради природата, поради ходенето. Много е разпускащо ”, разказвал е за заниманието си артиста.

Новината, че Рачков ще стартира да строи къща в село на 10 км от живописното градче Елена лъсна по време на публично разискване на бюджета на общината. Господарят на ефира се оплакал, че сега няма път до махалата, в която си е купил имот и няма нито един непрекъснат гражданин поради сложния достъп. Махалата се оживявала единствено през почивните дни, когато хората от Велико Търново и Елена се прибирали в родния си край. Пътят от Кожлювци до прилежащото Буйновци бил от трошляк, което затруднявало напредването им. Той бил подготвен самичък да направи асфалтиран път, с цел да не потроши колата си, в случай че общинарите не подхващат нещо, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР