Димитър постоянно повтаряше: Трябваше, трябваше. Първо е решил да я

...
Димитър постоянно повтаряше: Трябваше, трябваше. Първо е решил да я
Коментари Харесай

Ужас! Димитър убил Златена, после се ядосал, че едното й око е отворено и го избол с вилица!

" Димитър непрекъснато повтаряше: " Трябваше, трябваше ". Първо е решил да я удуши. Започнал да я удря в главата с бутилка от уиски и когато момичето било мъртво, той се ядосал, че едното й око било отворено, а другото не и решил да й избоде отвореното. " Това разкри началникът на отдел " Криминална полиция "  комисар Ангел Бадънков в утринния блок на bTV във връзка жестокото ликвидиране на млада жена в хотел " Рила ".  " Момичето не е дало никакъв мотив да й бъде направено това действие. За страдание това е реалност. Има по 1-2 такива случаи в годината. По мой разбор постоянно жестокостите се случват към Нова година. В последните години това е реалност ", добави още специалистът.  

Бадънков разкрива, че Димитър не е типичният вманиачен, в противен случай - трезво мислещ е. " При беседите с него след закононарушението, той се правеше на вманиачен. Направи ми усещане, че говореше доста подредено и свястно. След като описа в детайли по какъв начин е минал последния му ден и когато се стигна до осъществяването на зверството, сподели единствено " трябваше ". Успяха да го заловен чиновниците от 1-во РПУ, сътрудниците демонстрираха висок професионализъм. Те бяха призовани в хотела. Видели са лицето, предразположили го, с цел да няма последици. Те самите са го предиздвикали да ги заведе до мястото на престъплението ", споделя комисарят.

Той уточни още, че Димитър и Златена са се познавали от няколко месеца, само че не може да бъде казано сигурно, че двамата са имали съкровен контакт. " Той съобщи, че са имали интимни връзки от няколко месеца, само че следва следствие по въпроса. Момичето по никакъв метод не е дало мотив да направи това нещо. От опиатите и алкохола е отключил нещо, което е провокирало постъпката му ", заключи той.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР