Димитър ПоповДокато партиите се чудят да има ли правителство след

...
Димитър ПоповДокато партиите се чудят да има ли правителство след
Коментари Харесай

Руският план „България вън от НАТО“ успешно мина първата си фаза!

Димитър Попов

Докато партиите се чудят да има ли държавно управление след 2 април или да няма, Русия прави смели проекти за завръщането на империята Съюз на съветските социалистически републики в Източна Европа.
Екип от проверяващи публицисти осветли преди дни стратегически проект на Москва за откъсването на Молдова от западния свят и приобщаването ѝ към Кремъл. Вестник „ Зюддойче Цайтунг ” разполага с два стратегически документа по този мотив - единият се отнася до Беларус, а вторият за Молдова.
Някои анализатори допуснаха, че подобен проект има и за България. Бившият министър на защитата Велизар Шаламанов наподобява знаеше за неговото битие и го удостовери. Той настоя като първа защитна стъпка

да пресечем съветската дезинформация и агитация у нас

Подробностите по какъв начин Русия ще ни отдели от Запада останаха недоизказани, по тази причина аз ще отида малко по-далеч по тази тематика. Ще се опитам да си показва какви цели и ограничения се плануват за България в подобен проект, който условно бих нарекъл „ Решетников ”, и който бих разделил на три етапи.

Първа фаза

-Създаване на дълбока политическа рецесия с нестабилни държавни управления и чести избори;

-властта да е по опция в ръцете на проруски лидер;

-той да промени външната политика като Орбан, тъй че нашите сътрудници в НАТО и Европейски Съюз да смъкват доверието си от България;

-стандартът на живот очевидно да спадне, а бедността и хиперинфлацията още веднъж да почукат на вратата;

-медиите да популяризират свободно съветската дезинформация и да упрекват Запада за кризите;

-проруски партии координирано да изискат излизане от Европейски Съюз и НАТО, по опция посредством референдуми;

-в енергетиката да се одобри тактика за гарантиране на съветския газов, атомен и петролен монопол най-малко в идващите 30 години;

-България да откаже отбрана на Украйна във войната и с Русия;

-корупцията да е в такива размери, че да принуди Съединени американски щати да ни разгласят за обезсърчителен съдружник.

Втора фаза

-Угнетени русофили, със специфични умения, да провокират всеобщи брожения по улиците в поддръжка на „ съветския свят ”;

-да се провежда български Майдан със снайперисти, които бранят паметниците на руската войска от мръсни фашисти;

-русофилски жертви край МОЧА да потвърдят какви неблагодарници са българите;

- проруските партии публично да предизвикват референдум за излизане от НАТО.

Трета фаза

-Провалената страна остава без протекция от Съединени американски щати, защото Путин отново е уредил Тръмп за Белия дом.

-Възмутен от безредиците в България и насилието над русофили, Кремъл изпраща зелени човечета във Варна и Бургас;

- Лавров изяснява, че пазят от нацистите 300 000 руснаци, притежаващи 500 000 парцела по Черноморието; стотици български предатели по отколешна традиция носят на вековните освободители самун и сол.

- После е ясно – появява се Черноморска република, в която Русия подсигурява правата на угнетеното от българските нацисти черноморско население.

Ако ви се коства, че съм прекалил с тайните мечти, тъй като нямам доказателства за подобен проект, може и да сте прави. Обаче в случай че погледнете наличните обстоятелства по първата фаза напълно обективно…

Woops!

Ами че ние към този момент сме изпълнили първата част от този проект, бе господа!

-Имаме ли пет безплодни избори и нестихваща политическа рецесия? Имаме!

-Властта в ръцете на проруски президент като Орбан ли се намира? Намира се!

-България отбрани ли Украйна във войната, която води против нея Русия? Не я отбрани!

-Нашите съдружници в НАТО считат ли ни за предатели по този мотив? Смятат ни!

-Казва ли отчета на Държавния департамент, че равнището на корупция в България си остава недопустимо високо за съдружник в НАТО? Казва!

-Благосъстоянието на популацията спадна ли фрапантно поради инфлацията и високите цени? Спадна! 75% от хората са обеднели.

-Медиите популяризират ли свободно и навсякъде съветска дезинформация и агитация? Разпространяват, и още по какъв начин!

-Проруските партии публично желаят ли референдуми за овакантяване на НАТО и Европейски Съюз? Искат!

-Брани ли служебното държавно управление Лукойл и съветския газ посредством 30 годишна енергийна тактика, бетонираща съветската взаимозависимост в енергетиката? Брани!

Как ви се коства това забавно съвпадане? Във всеки случай, в случай че има проект, неговият създател към този момент е отчел пред Путин края на първата му фаза и в този момент умуват по кое време да стартират втората - с уличните борби край паметника на окупатора в София, с въоръжените съветски мекерета, които да бранят руското завещание с телата си.

Може да не съм прав, естествено, може днешната обстановка да е просто съвпадане. Може протестите през 2020 година да нямат нищо общо с Кремъл, а потребните идиоти, които ги направиха и в този момент си скубят косите, че преизбраха Радев, да са

елементарни идиоти, а не специфични съветски сътрудници

Обаче, в случай че съм прав и всичко е било планувано от Путин, по какъв начин пресичаме втората и третата фаза на проекта?

Мерките са единствено две - премахване на Радев от властта и сформиране на постоянно проевропейско и пронатовско държавно управление на ГЕРБ и ПП-ДБ.

Мен в случай че питате, то трябваше да стане от дълго време, тъй като от 2021 година насам е ясно, че една партия, управлявала 12 години, не може да си отиде от властта внезапно, без временен период; както и че една новосъздадена организация, без опит и фрагменти, не може незабавно да поеме ръководството на страната. Те за къс интервал трябваше да бъдат в коалиция, до момента в който неопитните Политическа партия обучат своите, а ГЕРБ се освободи от корумпираните в администрацията. И след година или две, когато са подготвени, Политическа партия още веднъж можеха да изискат предварителни избори.

Този сюжет, най-хубав за страната тогава, го провалиха Румен Радев и две посолства - президентът поради преизбирането си, едното посолство от преднамереност, а другото от нелепост. Сега има от ден на ден сигнали, че под външен напън може да забележим тази „ невъзможна ” коалиция в деяние.

Разбира се, в случай че тя се случи, ще би трябвало да описваме на гласоподавателите оня анекдот за тоягите, санкцията и солта. Нали помните – един трябвало да избира едното наказване, а той хитрувал, и най-после хем солта изял, хем тоягите му блъснали, хем и санкцията платил. Та и в този случай по този начин стана май – хем ни халоса Политическа партия, хем президента ни закопа за още 5 години, хем ще преглътнем обединението ГЕРБ и Политическа партия. И то с

спомагателна санкция - инфлация и високи цени

Е, не е нещо ново по нашите земи. Даже си мисля, че не е нужно да си огромен анализатор, с цел да прогнозираш по какъв начин ще свърши тази или друга българска рецесия. Достатъчно е да приложите случката за тоягите и солта – просто предвиждайте най-лошия излаз, с всички вероятни санкции, и в никакъв случай няма да сбъркате.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР