Димитър Пенев коментира любопитната тема с присъствието на два отбора

...
Димитър Пенев коментира любопитната тема с присъствието на два отбора
Коментари Харесай

Димитър Пенев: Другото ЦСКА е с 10-20 фена

Димитър Пенев разяснява любопитната тематика с наличието на два тима с името ЦСКА в efbet Лига. Той направи това при откриването на фотоизложбата „ Спортът в София през годините “. Стратега приказва в типичния си жанр.

„ Това са софийски тимове, в случай че имаме състезатели, да ги играем. Друг е въпросът по какъв начин ще реагират почитателите, експертите. Има време до започване на шампионата, да се разясняват по-високи и по-ниски страни. Тежкото ще бъде за самите треньори, защото към момента е къс интервалът. Предполагам, че нашите почитатели ще ги преборят още от разстояние. Имам поради 10-20 фена да участват на другото ЦСКА, а знаете, че почитателите на Левски и ЦСКА се съпоставят. Как ще карат мачовете другото ЦСКА като срещат тези два тима? Да не приказваме за Лудогорец. Трудно ще бъде. Феновете поясняват по един метод, управлението също би трябвало да премисли “, съобщи Пенев, който прикани да се разреши да има аудитория по трибуните.

„ Виждате спиране на едно състезание, подготовки, сложни. Сега е моментът на закрит футбол. Нямат въодушевление и самите футболисти. Нормално е да има най-малко 1000 индивида. Смятам, че би трябвало да има аудитория още от първия мач. Има си министерство да взема решение, да не занимаваме чак Бойко, това е работа на самата федерация. “, съобщи именитият треньор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР