Димитър Николов. Снимка: Искра.бг Искам моите съграждани да знаят, че когато

...
Димитър Николов. Снимка: Искра.бг
Искам моите съграждани да знаят, че когато
Коментари Харесай

Димитър Николов: Всички ние сме Бургас и винаги ще намерим сили да продължим напред

Димитър Николов. Снимка: Искра.бг

„ Искам моите съграждани да знаят, че когато чуят нещо хубаво за Бургас, приказват за тях – за рибаря, архитекта, лекаря, продавачката от кварталния магазин, айти експерта, за будните бургаски възпитаници и техните учители, за строителния служащ. Всички ние сме Бургас и постоянно ще намерим сили да продължим напред, тъй като нас ни закриля Свети Николай Чудотворец – бащата на Бургас. “ 

Това разгласи кметът Димитър Николов по време на тържественото съвещание на Общинския съвет в Бургас

„ Използвам опцията да изкажа своята признателност както към представителите на предишния Общински съвет, по този начин и към вас, за вашата работа, в името на нашия град. Бъдете упорити. Стремете се постоянно към постигането на най-хубавото за Бургас и неговите поданици. Нека станем очевидци на градивни диспути. Вярвам, че с общи старания ще осъществяваме значими планове “ , обърна се кметът към общинските съветници. 

Той сподели още, че Никулден е празник, който ни сплотява и ни дава чувството, че имаме щастието да живеем в това прелестно място – Бургас. Град с артистичен метод . Град, който пази своите обичаи , само че в това време гледа към бъдещето и осъществя своите планове. Град, който се утвърди като желано място за туризъм, който дава опция да се доближи до богатото ни минало, природа.

„ Бургас се гордее с това, че е град на младежите. Тук те имат все по-голяма опция да получат своето обучение, да се развиват, да основават фамилии и да отглеждат деца с добра среда. Всички ние сме част от едно огромно семейство, а градът е нашият общ дом. От нас зависи той да бъде комфортен и добре организиран “ , уточни още Николов. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР