Димитър Недев от град Ахелой, който повече от 35 години

...
Димитър Недев от град Ахелой, който повече от 35 години
Коментари Харесай

Мъж от Ахелой спечели близо 860 000 лева от тотото, играе с едни и същи числа от 35 години

Димитър Недев от град Ахелой, който повече от 35 години взе участие в игрите на СПОРТ ТОТО, е късметлията, който завоюва 858 820лева. Сумата му донесе фиш на стойност 3 лв. за 10-я тираж на играта " Тото 2 – 6 от 42 “, пуснат в Поморие. Той става един от хилядите печеливши, спечелили джакпот от игрите на Български състезателен тотализатор в съвсем 62-годишната му история.

Късметлията има история на дълготраен състезател, чиято религия в шанса съвсем постоянно се увенчава със солидна сума. Димитър играе с едни и същи цифри, определени на случаен принцип, във всеки тираж повече от 35 години. Никога не пропуща тираж, като се включва в трите игри на СПОРТ ТОТО – " Тото 2 – 6 от 49 “, " Тото 2 – 6 от 42 “ и " Тото 2 – 5 от 35 “. Досега е печелил няколко пъти, само че по-малки суми. Вярва в шанса си и играе постоянно.Тази неделя, няколко часа след тегленето на късметлийската композиция, ревизира резултатите от тиража. " Бях доста благополучен, само че още не мога да осъзная, че съм спечелил толкоз огромна сума “, признава Димитър. Ще употребява облагата си за жилище, за фамилията и най-много за сина си. Синът му спортува тенис на маса всеки ден по 4 часа от 15 години. Има проблем със слуха и се състезава като състезател с увреждания. " Спортът е доста хубаво нещо, учи на неизменност и дисциплинираност “, безапелационен е Димитър Недков и пожелава от сърце триумфи на всички български спортисти. Сигурен е, че Български състезателен тотализатор ще продължава да се развива, " с цел да оказва помощ на спортистите, както и на всички българи “. Съветът му към участниците в игрите е да имат вяра и да играят, тъй като ще завоюват, " както и аз съумях “, добавя 55-годишният късметлия.

Джакпотът в играта " Тото 2 – 6 от 42 “ започва с нови 300 000 лв. и за тиража в неделя ще доближи прогнозните 340 000 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР