Димитър Кузманов вече е в Австралия, където се подготвя за

...
Димитър Кузманов вече е в Австралия, където се подготвя за
Коментари Харесай

Кузманов проведе първа тренировка в Австралия


Димитър Кузманов към този момент е в Австралия, където се приготвя за идните шампионати. Това стана ясно от малко видео, оповестено на страницата на третата ни ракета във Фейсбук. Понастоящем българинът е в Пърт, където тренира за започващия идната седмица United Cup.

Кузманов е част от състава на България за дебютното издание на шампионата дружно с Григор Димитров, Виктория Томова, Адриан Андреев, Александър Лазаров, Гергана Топалова и Изабелла Шиникова. Националният ни отбор е в група А, където са още тимовете на Гърция и Белгия.

Според предварителната стратегия Кузманов би трябвало да изиграе два мача на сингъл – против Михаил Перволаракис на 30 декември и срещъ Зизу Бергс на 1 януари. Понастоящем обаче Адриан Андреев е втора ракета на България и е допустимо той да заеме мястото на пловдивчанина във въпросните дуели.

След United Cup Кузманов ще се насочи към Мелбърн, където за втора поредна година ще вземе присъединяване в квалификациите за Australian Open, които стартират на 9 януари. Миналата година българският тенисист мина първия кръг от пресявките след триумф над Даниел Масур (4-6, 6-3, 7-6), само че по-късно отстъпи пред Тобиас Камке (5-7, 4-6).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР