Димитър Кузманов получи шанс да се включи сред квалификантите на

...
Димитър Кузманов получи шанс да се включи сред квалификантите на
Коментари Харесай

Кузманов имаше своите шансове, но напусна ATP турнира в Пуна на старта

Димитър Кузманов получи късмет да се включи измежду квалификантите на ATP 250 конкуренцията в индийския град Пуна, само че още на старта трябваше да се изправи против третия подложен Елиас Имер, който показва сериозния си опит в сходни дуели и съумя да се наложи със 7:5 6:4 над втората ни ракета. Мико обаче няма планове да напуща рамките на Индия все още и отпътува за Бенгалуру, където му следва да изиграе два следващи шампионата на равнище Чаланджър.

Срещата стартира чудесно за българина, който поведе с ранен пробив, единствено че шведът незабавно възвърне паритета в резултата. Серията от брейкове продължи с цялостна мощ и внезапно Кузманов се снабди с геймбол, с цел да поведе с 4:1, само че позволи сериозен спад в изявите си и внезапно противникът му сервираше за частта. Родният ни представител не се съобщи и още веднъж отмъкна съпрниковото подаване, но Имер стори същото в десетия гейм и по този начин поведе в обособените сетове.

Втората част също стартира с превъзходство за третия подложен, който все по-често поемаше самодейността и проби справедливо за задатък от 3:2, само че следващият поврат не закъсня и пловдивчанинът скоро се снабди с преднина от 4:3. Това се оказаха последните положителни прояви от страна на Мико в срещата и идващите три гейма отидоха в сметка на международния номер 168, с цел да може той да се поздрави с крайната победа.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР