Димитър Кузманов имаше наглед чудесен жребий за откриващия си двубой

...
Димитър Кузманов имаше наглед чудесен жребий за откриващия си двубой
Коментари Харесай

След малко над час: Победоносен старт за Кузманов на Чаланджъра в Бенгалуру

Димитър Кузманов имаше привидно превъзходен чоп за откриващия си дуел на Чаланджъра в Бенгалуру, откакто схемата го опълчи на локалния представител Ес Ди Праджвал Дийв. Индиецът се включи в надпреварта с помощта на " уайлд кард " и ясно си пролича неналичието му на опит в дуели от такова равнище, което оказа помощ на втората ни ракета да завоюва с безпроблемното 6:2 6:2, с цел да се класира за втория кръг, където го чака конфликт с опитния французин Александър Мюлер.

Родният ни представител проби още в първия гейм на дуела, само че международният номер 965 сподели по какъв начин е кадърен да се опълчва на по-високоранкирани противници и не беше надалеч от възобновяване на паритета. Кузманов обаче отбрани чудесно подаването си, като след това още веднъж отмъкна съперниковия начален удар и скоро имаше преднина в сетовете.

Втората част протече още по-безметежно за Мико, който реализира серия от четири поредни гейма и оттова насетне за Дийв нямаше връщане обратно в срещата. Все отново новобранецът още веднъж съумя да покаже частични проблясъци, заобикаляйки приемането на победен резултат, единствено че това беше единствената положителна вест за него и българинът скоро се поздрави с крайната победа.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР