Димитър Кузманов демонстрира впечатляваща игра и напълно заслужено откри кампанията

...
Димитър Кузманов демонстрира впечатляваща игра и напълно заслужено откри кампанията
Коментари Харесай

Безупречен Кузманов отстъпи само 3 гейма на старта в Оейраш!

Димитър Кузманов показва впечатляваща игра и изцяло справедливо откри акцията си на Чалънджър шампионата в Оейраш с триумф. Българинът надви над Франческо Форти за тъкмо 66 минути, а дуелът откри своя край при резултат 6:2 6:1. Следващото затруднение по пътя на международния номер 191 е шестият подложен в схемата Нуно Боргес, само че преди този момент следва втората ни ракета да излезе за своя дуел при каретата, който ще се състои по-късно през днешния ден.

Кузманов откри дуела с бърз сервис гейм, а директно по-късно родният ни играч бързо си извоюва лидерската позиция в сета не с един, ами с два пробива за 5:1. Моментен спад в играта на пловдивчанина върна очакванията на Форти, който осъществя рибрейк за 2:5, само че втората ни ракета показва класата си и не отпъсна нито точка повече на съперника, с цел да запише първия сет против името си.

В началото на втората част двамата бяха безпогрешни от линията за сервис и това докара до серия от три лишени от конспирация гейма, преди Кузманов да излезе напред с 3:1. От този миг нататък родният ни национал сподели отличен тенис, лишавайки младия си противник от каквито и да е шансове, преди решително да подпечата първата си победа за сезона в португалския град Оейраш.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР