Димитър Ковачев – Фънки традиционно си навлича гнева на най-верните

...
Димитър Ковачев – Фънки традиционно си навлича гнева на най-верните
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Скандал след "Капките"! Зрители се питат дали Маги Халваджиян ще "отреже" главата на емблема на шоуто заради страшен гаф!

Димитър Ковачев – Фънки обичайно си навлича гнева на най-верните почитатели на хитовия формат „ Като две капки вода”, написа " ШОУ ". Още от началото на настоящия сезон рокаджията редовно удря по едно рамо на фолкпевеца Константин, с който завързаха другарство след престоя си във „ ВИП брадър” предходната година. Шоуто обаче в този момент е друго, само че поддръжката посред им е все по този начин очевидна и определяща. Това е и повода в обществените мрежи от ден на ден да желаят Фънки да се махне от журито на формата.

В точка на шупване измежду феновете се трансформира и един от последните лайфове на шоуто, когато Фънки поряза с коментара си не за първи път атрактивната и сносно справяща се със дилемите си фолкдива Софи Маринова. Критиките на Ковачев към нея най-често са свързани с обстоятелството, че не знае британски език – нещо, което безусловно изкарва от кожата най-активните във фейсбук.

Какъв ядосан коментар е направила Софи Маринова зад кулисите на шоуто и ще падне ли главата на една от емблемите на предаването през идващия сезон, четете на jenata.blitz.bg

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР