Димитър Ковачев - Фънки и Константин се сприятелиха в къщата

...
Димитър Ковачев - Фънки и Константин се сприятелиха в къщата
Коментари Харесай

НЕ Е ОДОБРЕНА!!!! Фънки и Коцето винаги свежи с „Афтър парти“

Димитър Ковачев - Фънки и Константин се сприятелиха в къщата на "ВИП Брадър " преди две години, а положителните им връзки продлъжиха и отвън предаването.

Известно е, че Фънки е безжалостен съперник на чалгата и мнозина предвидиха, че сред него и Коцето ще има много спорове. Оказа се обаче, че въпреки и фенове на разнообразни музикални жанрове, двамата имат много общи черти. И Константин, и Фънки са с брилянтно възприятие за комизъм, бохеми, които не понасят еснафската еснафщина, а също така - върли купонджии.

Константин постоянно е споделял, че „ Фънки е занимателен и ерудиран човек “, а Ковачев, оставяйки си зложелател на чалгата, е признавал, че „ Константин е доста добър реализатор, със страхотна техника “.

Другата обща линия сред двамата е интензивният метод на живот, който водят. Често пъти купоните траят до зори, съпроводени със мощни страсти и мощни напитки. А на другия ден работният темп би трябвало да продължи още веднъж с цялостна мощ.

Двете звезди са намерили метод да се поддържат в кондиция, даже след изтощителни празненства. След тежка нощ на помощ идва „ Афтър празненство “ - хранителна добавка, съдържаща коктейл от потребни субстанции, които подкрепят естествения развой на възобновяване на организма.

„ Афтър празненство “ в последно време става все по-популярна измежду хората, които работят интензивно, само че обичат и да се забавляват.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР