Димитър Ковачев – Фънки нито веднъж не критикува звездата на

...
Димитър Ковачев – Фънки нито веднъж не критикува звездата на
Коментари Харесай

Скандал! Фънки крие приятелство с участник в Капките

Димитър Ковачев – Фънки нито един път не подлага на критика звездата на българската сцена Петя Буюклиева и чак в този момент феновете схванаха повода – двамата са близки другари, а известно време даже са свирили и пели в една група.

„ Вярно е, има нещо такова. Като студентка бях много щура. Обикалях страната надлъж и простор като солистка на група „ Унисон “. Спортните зали – „ Универсиада “, „ Христо Ботев “, полудяваха, когато запеех кавъри на рок части, спомни си фурията. По това време в една тайфа за прочут интервал пях и с Фънки, който тогава беше прохождащ китарист “, показа Петя.

Заедно в рок бандата били още Иван Несторов – Амебата и мъжът на Буюклиева Тони. В началото Фънки даже се изявявал като беквокал на Петя, макар че неговият глас, както Амебата се шегувал, бил една октава, до момента в който на Буюклиева доближава най-малко пет.

„ Но несъмнено, не считам, че Фънки не ме подлагаше на критика поради остарялото ни другарство. Той постоянно е бил открит, а мнението му доста ми влияеше от самото начало на това неповторимо шоу “, счита певицата, писа „ България Днес “.

Въпреки всичко Петя бе приветствана на крайници от феновете, а и от самия Фънки. „ Когато можеш и ти се получава – се вижда, когато не – отново “, се засмя той на една от най-несполучливите фалшификати на Петя в шоуто – когато се превъплъти в Камила Кабейо.

Фънки обаче й смъкна шапка и очевидно се развълнува на осъществяването й на Лейди Гага и Валя Балканска.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР