Димитър Кацаров, кандидат за кмет на община Смолян и кандидатите

...
Димитър Кацаров, кандидат за кмет на община Смолян и кандидатите
Коментари Харесай

Димитър Кацаров: Демографският срив в Смолян е страхотен

Димитър Кацаров, претендент за кмет на община Смолян и претендентите за общински съветници от „ Новото време “ – КРОС, разкри пред Българска национална телевизия по какъв начин може той да помогне да преобрази град Смолян и какъев е пътят, с цел да се случи това. 

Според него би трябвало да се създадат чудесни условия на младежите, които заявявят - скучно ни е в Смолян, няма какво да вършим в Смолян. " Пълен абурд ", безапелационен е Кацаров.

" Демографският срив е страховит. От 100 индивида, които се явяват на пазара на труда 42 - ма са в трудоспособна възраст ", съобщи той. 

На въпрос по какъв начин може Смолян да стане забавен за младите, Кацаров отговори, че има доста стратегии, които да се изпълнят. " Трябва да създадем условия на младежите ", счита той.

Тези, които са в Смолян, съгласно него би трябвало да получат в действителност хубава инфраструктура. И велоалеи, да вземем за пример. " Смолян няма нито една велоалея. Има места, които пустеят,трябва да се създадат обикновени неща ", изясни Димитър Кацаров.

Относно обещанията на килограм в предизборната акция, Кацаров подсети: Бюджетът на Смолян е към 75 млн. и въпросът не е  какъв брой пари имаш, а по какъв начин се харчат ". 

По край Околовръстния път на Смолян, съгласно него може да се построи умерено парк, тъй като там всичко пустее.

" Трябва предпочитание, надзор, воля ", безапелационен е Кацаров. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР