Димитър Калбуров е един от най-успешните съвременни български писатели. Бивш

...
Димитър Калбуров е един от най-успешните съвременни български писатели. Бивш
Коментари Харесай

Димитър Калбуров: Ключът към всяко сърце е да му се дава онова, за което винаги си е мечтало

Димитър Калбуров е един от най-успешните модерни български писатели. Бивш футболист, чийто гений в писането му проправя път към литературния свят, безвъзвратен роматик и създател на някои от най-хубавите разкази, които сме чели през последните години. След като се насладихме на предната му книга "Мамка му ", сме уверени, че новата "Едно кило риалити " ще е още по-вълнуваща и вдъхновяваща. Ако сте посещавали литературното събитие "Пощенска кутия за приказки ", което регулярно се организира в разнообразни български градове, сигурно сте останали очаровани от магнетичния му глас, с който чете своите творби и прецизната интонация, с която уцелва всяка страст на публиката. Димитър Калбуров несъмнено е уязвимост на екипа на Edna.bg, по тази причина тъкмо преди премиерата на новата му книга, ние взехме решение да му зададем няколко въпроса - за него, за писането, за любовта и живота...

Ето го и резултатът:

Новата ти книга се споделя „ Едно кило риалити “. Какво да чакаме из страниците ѝ. A предложили ли са ти да влезеш в риалити формат и по какъв начин си надъхан към концепцията да имаш сходно присъединяване?

Димитър Калбуров: Книгата е алманах с разкази, наръчници и доста практични препоръки „ по какъв начин да “. Смея да настоявам, че в случай че успявах да си ги съблюдавам всичките, щях да си пребивавам доста благополучен живот.

Не съм получавал сходни оферти, само че несъмнено има излъчвания, които одобрявам и в които бих взел участие против доста пари или желирани бонбони.
 g
Героите в разказите ти постоянно са, по този начин да речем – с неприятен шанс. Винаги в края на историята им се случва нещо, което ги отдалечава от първичната цел. В този ред на мисли – какъв шанс смяташ, че носиш ти в живота си? И имаш ли някакви твои ритуали, с цел да го задействаш в позитивна посока?

Димитър Калбуров: Героите би трябвало непрекъснато да се сблъскват с несполуки, с цел да са занимателни и забавни. В същинския живот несъмнено бих споделил, че съм късметлия, тъй като имах щастието да срещна прелестни хора, които... да не се изхвърлям и да споделям тежка дума, биха ми дали двайсет лв. на заем, откакто съществено го обмислят.
 g
Разкажи ни за Димитър Калбуров и любовта. Знаем, че почитателките на писателя Димитър Калбуров са доста, само че какво е изискването Edna жена да покори сърцето на индивида Димитър Калбуров?

Димитър Калбуров: Ключът към всяко сърце е да му се дава това, за което постоянно си е мечтало. Да те допират, прегръщат и целуват по метода, по който искаш. Да те гледат като че ли си най-великото творение на света, въпреки да е пределно ясно, че не си. Ей такива привидно елементарни, само че велики неща.
 g
Винаги ли пишеш неща, които знаеш, че дамите обичат да чуват?

Димитър Калбуров: По-скоро не. Дори бих споделил, че не си предпочитам самичък нещата, които да пиша. Или ми се случва нещо, или виждам друго и останалото се случва от самосебе си. Поне по този начин е с текстовете, в които е намесена любовта.
 g
Разкажи ни повече за „ Пощенската кутия за приказки “. Защо феновете на литературата би трябвало да дойдат 24 ноември в Sofia Live Club?

Димитър Калбуров: Пощенска кутия за приказки е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. От тези събития в живота, чиито всяка секунда си е коства. Ако мога да опиша Кутията с една дума, то тя би била Щастие. А щастието е обич. Тези, които са идвали, знаят за какво би трябвало да дойдат, а тези, които в никакъв случай не са идвали... време им е. Енергията на публиката, която посещава събитията е фантазия за всеки актьор.
 g
Знаем, че постоянно четеш самичък своите разкази пред аудитория. Но в случай че можеш да избереш една известна персона, която да прочете твой роман в „ Пощенската кутия за приказки “, коя би била тя и за какво? Можеш да се развихриш и със международна звезда.

Димитър Калбуров: Джена Джеймисън, само че като млада. И не е належащо даже да чете. Даже и да е Пощенска кутия за приказки, в случай че ме разбирате. Малко се отклоних от въпроса, само че то не може единствено със съществени отговори.
 б
Читателките на уеб страницата Edna.bg са зрели, съвременни и вдъхновяващи дами. Какво обръщение би желал да им отправиш.

Димитър Калбуров: Да си следват фантазиите с чисто сърце. Тогава даже да не получат тъкмо това, което са желали, вселената ще им предложи нещо друго, евентуално по-добро.

Припомнете си още: Димитър Калбуров показва новата си книга "Едно кило риалити "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР