Димитър Желязков-Очите се е срещнал тайно миналата седмица в София

...
Димитър Желязков-Очите се е срещнал тайно миналата седмица в София
Коментари Харесай

Митьо Очите и Златко Баретата на тайна среща в София

Димитър Желязков-Очите се е срещнал скрито предходната седмица в София с няколко авторитетни фигури в столичния под земята свят, оповестява бургаското издание "Флагман ", базирайки се на свои източници. Сред присъстващите е бил и Златомир Иванов-Баретата.

Баретата бе притежател на софийската „ Аркус Сигурност “, която държи 1/3 от капитала на бургаското сдружение, където работи Желязков. Поради тази причина Очите беше свикан като очевидец в спецсъда през 2016 година по делото против „ Фирмата “ на Иванов.

Основна тематика на диалозите сред босовете е бил бизнесът за идния летен сезон. Сериозно обсъден е и спорът сред Митьо Очите и Божидар Кузманов-Кравата. Двамата са във война след стрелбата в "Слънчев бряг " през лятото на 2016 година.

След чудотворното си оцеляване Очите станал извънредно религиозен. Той обаче не можел да елементарни за покушението против него и убийството на Александър Алексиев-Японеца. Самият Божо Кравата пък също нямал желание да отстъпи.

Кузманов към момента чака старта на делото против него като водач на проведена незаконна група. По процеса като частен обвинител ще се конституира Желязков, който ще изиска 1 млн. лева кръвнина за гибелта на Сашо и за нанесените му контузии след стрелбата на 8 юни 2016 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР