Димитър Желязков-Очите - отново пред съда. След решението на Специализирания

...
Димитър Желязков-Очите - отново пред съда. След решението на Специализирания
Коментари Харесай

Митьо Очите: В Турция се грижеха за мен много по-добре

Димитър Желязков-Очите - още веднъж пред съда. След решението на Специализирания углавен съд да го остави за непрекъснато в ареста, юристът му апелира непрекъснатото задържане.

Заседанието започна със скандал за здравословното положение на Желязков. Адвокатът му изиска съдът да назначи медицински експертизи, с цел да се откри по какъв начин се усеща и дали може да остане в ареста. Той съобщи, че в тялото му имало патрони и килията можела да се окаже съдбовна за него. Магистратите обаче отхвърлиха да назначат такава експертиза.

Самият Димитър Желязков съобщи, че не желае да бъде освободен, а единствено да бъде прегледан. В Турция се грижели за положението му доста по-добре, в сравнение с у нас.

Адвокатът изиска още различен правосъден състав да се произнесе за здравословното му положение, само че и това искане беше отхвърлено. В последна сметка стана ясно, че той ще упорства за " домакински арест ". Прокуратурата обаче дефинира положението на Митьо Очите като приемливо.

Желязков е махленски като водач на проведена незаконна група за палежи, побои и разпространяване на опиати. За тези закононарушения законът планува до 15 години затвор. Той беше екстрадиран от Турция, откакто прекара 6 месеца в турския арест. Какво решение ще вземе съдът следва да стане ясно по-късно.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР