Димитър Желязков кърви, моля той да бъде спешно прегледан от

...
Димитър Желязков кърви, моля той да бъде спешно прегледан от
Коментари Харесай

Извикаха линейка в съда заради проблем с Митьо Очите

" Димитър Желязков кърви, апелирам той да бъде незабавно прегледан от доктор ". Това съобщи в спецсъда юрист Илиян Василев, заяви 24 часа.
Клиентът ми има извънредно тежки затруднения. Не желая да бавя делото, само че става въпрос за неговото здраве и живот, добави юристът. Според него, Митьо Очите има 95% неработоспособност, което било открито с решение на ТЕЛК: " Има неизвадени проектили от тялото, апелирам да отсрочите делото за по-късно през днешния ден, с цел да може да бъде прегледан. Здравословното положение е един от доста сериозните въпроси, които следват да се разискват в съда ", добави Василев. Той изиска време да се запознае с материалите по делото, които са към 80 тома. Съдията разгласи, че делото ще продължи в 17:30 часа, с цел да може Желязков и юристът му да се срещнат с доказателствата.
Първоначално съдът отхвърли да вика доктор, защото в границите на съвещанието не може да се извърши здравна експертиза. Наредено бе прокуратурата да се запознае с документите и да вземе ограничения. Минути по-късно обаче съдията разпореди да бъде извикана " Бърза помощ ". 10 минути след решението кола за спешна помощ дойде в двора на Спецсъда на улица " Черковна ".
" Аз бях отишъл на Турция на доктор и те ме задържаха ", съобщи по-рано пред спецсъда Димитър Желязков, който в петък вечер бе екстрадиран в България с полет от Истанбул. Митьо Очите удостовери изказванията на юриста си, че е имал здравословни проблеми в ареста. " С тампон съм. От през вчерашния ден не ми е кървяло ", сподели той. Адвокатът му посочи, че кървенето е от вътрешни органи, само че отхвърли детайлности. Желязков сподели още, че желае да се запознае с материалите по делото против него. Той е обвиненн в присъединяване като водач на тайфа за рекет, изнудване и палежи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР