Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, е бесен, защото от

...
Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, е бесен, защото от
Коментари Харесай

Lupa.bg научи: Митьо Очите бесен, не може да излезе от вкъщи

Димитър Желязков, прочут като Митьо Очите, е гневен, тъй като от доста време прави опити да се промени мярката му " домакински арест " в по-лека. Lupa.bg научи, че до броени дни той ще направи ново искане за събаряне на електронната гривна, с която го наблюдават да не напуща дома си. 

Желязков бил подготвен и на мярка " парична гаранция " с много висока сума, само че желал да почувства свободата и да напусне домашния арест, под който е подложен. 

До този миг Очите направи няколко опита, само че магистратите сметнаха, че в къщи си е добре и отсвириха мерака му. 

Междувременно пред Lupa.bg пандизчии от Софийския централен затвор са безапелационни, че посоченият от прокурорите за наркобос се е държал съвършено зад решетките на столичния пандиз. 

В последната мярка Желязков изиска да бъде пуснат на независимост против подписка или парична гаранция, с цел да работи, защото години наред няма тази опция. Освен това той посочи, че има присъдена 97 % неработоспособност и би трябвало да се лекува.

Димитър Желязков посочи, че има семейство, за което не може да се грижи, до момента в който е под домакински арест.

Съдът отхвърли на Желязков с претекста, че е обвиняем за пет тежки закононарушения, а също така има и правосъдно минало.

Желязков е упрекнат като началник на проведена незаконна група, занимавала се с изнудване, насила посредством закани, палежи и разпространяване на опиати.

Той беше задържан в Турция през август 2018 година, няколко месеца по-късно бе екстрадиран в България.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР