Димитър Желязков е всенароден любимец и винаги преди избори започва

...
Димитър Желязков е всенароден любимец и винаги преди избори започва
Коментари Харесай

Митьо Очите С Взривяващи Разкрития За Турския Затвор, В Който Прекара Месеци!

" Димитър Желязков е всеобщ любим и постоянно преди избори стартира дело против него. Не отива на добре правораздаването, щом по този метод се третират правата на жителите ", разяснява юристът и акцентира, че Желязков в никакъв случай не е правил и минимални опити да се укрива при предходните каузи против него и няма действителна заплаха да извърши закононарушение.

Според прокурора по делото Николай Христов наличните документи за здравословното положение на Димитър Желязков сочат, че то е приемливо и не допуска незабавно приемане или лекуване в болница. По думите му никой не му е лишил правото да се изследва и експертиза може да бъде направена, когато стартира проверяващата част по делото, само че няма незабавна нужда за правенето ѝ.

Спецсъдът реши да остави Очите в ареста. Магистратите не почетоха настояванията на отбраната на Желязков за домакински арест и правене на съдебно-медицинска експертиза за точното му здравословно положение. Според съдиите няма учредения Желязков да бъде пуснат на независимост. Обвиненията против него са за тежки закононарушения и има заплаха той да извърши други, в случай че бъде пуснат от ареста.

Въззивният състав не се съгласи с възражението на отбраната, че Димитър Желязков е упрекнат единствено за подбуждане и помагачество на база на свидетелски показания, които се основават единствено на чутото от други лица.

Решението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР