Димитър и приятелката му решили да изведат на разходка домашния

...
Димитър и приятелката му решили да изведат на разходка домашния
Коментари Харесай

Димитър И Приятелката Му Разхождаха Кучето. Полицай Му Опря Пистолет: Дървиш Ли Се Нещо, Келешче? Видео

Димитър и приятелката му решили да изведат на разходка домашния си любим – 5 месечен питбул. На улицата ги пресрещнал мъж, който нападателно се разкрещял на двойката, че кучето е без намордник и че нямат право на тези произволи. След което извадил револвер и го насочил в главата на питбула. „ Искаш ли да му пусна един патрон на тоя помяр, а? ”, питал непознати. Момичето се изплашило, отстъпило обратно дърпайки кучето, а младият мъж застанал пред нея, с цел да я отбрани.

В това време въоръженият насочил револвера към неги и го попитал: „ Дървиш ли се нещо, келешче? ”.

„ С нищо не сме предизвикали мъжа. Да, кучето беше без намордник и каишка, само че не го е нападнало, нито лаяло. Приятелката ми доста се изплаши и сподели, че ще повика полиция. В този миг мъжа ми сподели „ Аз съм служител на реда ” ”, споделя Димитър. В същото време от прилежаща улица дошъл още един мъж, които също декларирал, че и той е служител на реда и са сътрудници. „ Започна да ме бута, с главата си ме блъсна по носа. Заяви, че Пловдив иска ми се види стеснен. Каза ми: „ Ей лай**, ти знаеш ли кои сме ” ”, добавя пловдивчанинът.

Докато траят обидите и разпрата, приятелката на Димитър алармира за протичащото се до незабавен телефон 112. За 3 минути служители на реда от Шесто районно се отзовали на мястото. „ Още с идването, двамата цивилни смекчиха тона. Полицаите им желаеха документи, с цел да открият кои са. Оказа се, че двамата са чиновници на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик. Полицаят, който насочи револвер към мен се споделя Владимир Панаьотов на 40 години ”, сподели Димитър.

След дълъг диалог сред младите пловдивчани и органите на реда, Димитър изискал имената на господата, с цел да заведе тъжба против тях за принуждение. „ Тогава цивилният, който дойде в следствие, се приближи към мен и на ухо ми сподели: „ Посмей да заведеш тъжба и тогава ще те удрям и е**а на почивки, хубаво да знаеш ”.

Заплахите не ме плашат. Няма да оставя нещата по този начин. Утре пущам тъжба против тях в прокуратурата и Шесто районно ”, безапелационен е Димитър. Той е бил глобен, за това, че питомникът му е бил без мотив и наморник. По непотвърдена информация цивилните служители на реда са чиновници на БОП - Пазарджик и са взели участие в акцията в заложна къща Фокс, която се организира в петък.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР