Димитър и Милен Ганеви, съдружниците на Васил БожковВасил Крумов Божков

...
Димитър и Милен Ганеви, съдружниците на Васил БожковВасил Крумов Божков
Коментари Харесай

Братя Ганеви също трябва да отговарят за подкупите на Божков

Димитър и Милен Ганеви, съдружниците на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от в "Национална лотария " би трябвало да дават отговор пред правораздаването дали са давани подкупи и в случай че да - за какво. Както е известно Димитър Ганев е изпълнителен шеф на "Национална лотария ", което значи, че той носи цялата отговорност.

Той е регистриран като МОЛ, съотвено - материално отговорно лице, което дава отговор за активността на компанията.

Димитър Ганев обаче очевидно се крие и не излиза с очевидна позиция по последните съмнителни изказвания на Божков. Това буди подозрение, че не дава отговор на изказванията на Божков. Защо се крие от абсурда и неговият брат Милен, също остава съмнително. Следите на Милен пък се губят от последното му вървене в Турция с ПФК "Левски ".

Всъщност двамата братя е редно да дават отговор за цялата скица, по която е работила "Национална
лотария ". След като прокуратурата подгони Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, стана ясно, че има съществени разминавания и по отношение на докладите на компанията. Имаше и вести, че компанията не е изплатила огромни суми на печелившите от игрите.

Това са оповестените доклади на двете компании в Търговския указател:







Това пък са преправените данни





Братя Ганеви си разпределили дивиденти за над 200 млн лева, до момента в който ощетявали хазната с 560 млн. и печеливши от
лотариите им

Припомняме, че когато страната потърси сметка на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от за укриването на над 500 милиона лв., с което ощетиха хазната, избягалият в Дубай предприемач трансферира виновността точно на Димитър Ганев. Обвиненията в 18 закононарушения Божков сподели тогава, че мениджмънтът на компанията носи отговорност, т.е. точно Ганев като изпълнителен шеф.

Братя Ганеви държат 44% от собствеността на "Национална лотария” посредством компанията си "ЛотоБГ ". Братя Ганеви обаче са мениджърите на компанията. Димитър Ганев е изпълнителен шеф на "Национална лотария” и носи административна отговорност за дейностите на компанията която управлява и ръководи. 51% от бизнеса държи Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, а 5% е делът на задържания с Божков в ОАЕ Георги Попов. Нека напомним, преди да бъде арестуван в ОАЕ Васил Божков трансферира цялата виновност за разразилия се скандал върху Димитър Ганев.



Последната известна фотография на Димитър Ганев(вляво) от лагера на "Левски " в Турция

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР