Димитър е скромно и добро момче, здраво стъпил на земята,

...
Димитър е скромно и добро момче, здраво стъпил на земята,
Коментари Харесай

Стоичков за Бербатов: Стъпка по стъпка той стана велик футболист

Димитър е непретенциозно и положително момче, крепко стъпил на земята, същински герой и човек, който написа историята на българския футбол, остави дълбока следа в него. Това съобщи Христо Стоичков за някогашния нападател на Манчестър Юнайтед, който през вчерашния ден чества 38-ия си рожден ден.

" Още като доста дребен игра в ЦСКА, след това отиде в Байер, по-късно в Тотнъм, с цел да изкачи върха си с Манчестър Юнайтед. Стъпка по стъпка той стана популярен футболист. За мен, Димитър беше модел на подражателство от другите огромни играчи на поколението си - Стилиян Петров, Мартин Петров, Валери Божинов.
 Валери Божинов: Говорих с Павел Колев за трансфер в Левски
Валери Божинов: Говорих с Павел Колев за трансфер в Левски

Нападателят е гласен за заместител на Габриел Обертан

Това бяха младите футболисти от България, които отидоха да играят в Англия. И аз доста се веселя за Бербатов, тъй като имам доста близко другарство с него, както още с Мартин и Стилиян, тъй като разчитах на тези играчи, когато водех националния тим на България. За мен беше елементарно да съм им треньор, любувах се на хубавите неща във футбола с тях.

Той остави доста дълбока следа и тук, нали? Стана голмайстор, завоюва купата, а това е в действителност ужасно да печелиш такива оценки. Аз доста го обичам, той живее в Манчестър, има къща тук и прекарваме много време дружно ", съобщи Стоичков пред уеб страницата на Юнайтед.
 От Манчестър Юнайтед поздравиха Димитър Бербатов за рождения ден
От Юнайтед поздравиха Бербатов за рождения му ден

Клубът употребява профилите си в обществените мрежи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР