Димитър Димитров няма намерение да подава оставка от поста старши

...
Димитър Димитров няма намерение да подава оставка от поста старши
Коментари Харесай

Херо няма намерение да ходи в Левски

Димитър Димитров няма желание да подава оставка от поста старши треньор на казахстанския първодивизионен футболен клуба Иртиш (Павлодар), заяви за Sports.kz сътрудникът на експерта Мирчо Димитров.

59-годишният български ментор е под напън поради неприятната серия на павлодарци от началото на актуалната акция, в която тимът загуби последните си три мача от шампионата без да означи гол и към този момент има пет провали в седем срещи.

В понеделник изпълнителният шеф на Левски Павел Колев загатна Димитров като вид за нов ментор на "сините "

"Към сегашния миг въпрос за разлъка сред Димитър Димитров и Иртиш не стои на дневен ред. Специалистът има контракт за още две години с павлодарския клуб и счита да го извърши. Неуспехите на Иртиш на старта на сезона са с краткотраен темперамент. В най-близко бъдеще обстановката ще се усъвършенства ",, съобщи Мирчо Димитров, като акцентира, че никой от управлението на клуба не е изискал оставката на българския старши треньор.

Димитър Димитров пое състава за повторно през юли предходната година в тежка обстановка, само че съумя да го избави от изпадане от елита.

Той реализира огромните си триумфи в Иртиш по време на първия си интервал в клуба от юни 2015-а до август 2017 година, когато изведе павлодарци до бронзовите медали през 2016 година и до присъединяване в Европейските клубни шампионати през сезон 2017/2018 г.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР